Skip to main content

Dispuut Carte Blanche doneert € 800,-

Op 29 maart jl. ontving Stichting De Beide Weeshuizen uit handen van Meintje Baaten en Nikki Maijer een cheque van € 800,-.

Het bedrag werd opgehaald tijdens het jaarlijkse feest van het oudste onafhankelijke damesdispuut van Nijmegen, Carte Blanche. Dispuut Carte Blanche, opgericht in 1978, telt op dit moment twintig leden: verschillende meiden van uiteenlopende leeftijden, studies en interesses die allemaal zoveel mogelijk uit hun studententijd willen halen.

Vanuit de gedachte dat alle leden van het dispuut het min of meer goed hebben, wilden zij iets doen voor Nijmeegse leeftijdgenoten die het minder goed hebben getroffen. Stichting De Beide Weeshuizen werd het goede doel van 2023. In februari dit jaar, tijdens het jaarfeest van het dispuut, ging men met de pet rond en ook de opbrengst uit de drankverkoop was bestemd voor de doelgroep van De Beide Weeshuizen. De Beide Weeshuizen heeft de donatie van Carte Blanche van harte in ontvangst genomen. De € 800,- gaan een goede bestemming krijgen.

Dispuut Carte Blanche doneert € 800,-